Reserveren gaat heel makkelijk! Maak hieronder je keuze Reserveren Liever telefonisch? Bel ons: 0478 583 223 Voor vandaag of liever telefonisch reserveren? Bel 0478 583 223.
Restaurant

Een fantastich diner in ons restaurant!

Reserveren
Arrangementen

Heerlijk eten en bowlen. Een gezellig dagje uit!

Reserveren
Bowling

Ga de strijd aan op onze bowlingbanen!

Reserveren
Vul je gegevens in en plaats je reservering Gegevens Liever telefonisch? Bel ons: 0478 583 223 Voor vandaag of liever telefonisch reserveren? Bel 0478 583 223.
Restaurant Keuze Gegevens
Vorige
Bedankt voor je reservering!
Reserveren of bel 0478 58 3223

De gezelligste mensen vind je in de horeca!

"De gezelligste mensen vind je in de Horeca"


Een aantal van onze medewerkers zijn afgestudeerd, helaas nemen wij daarom afscheid van elkaar. SUPER BEDANKT voor jullie inzet al die jaren en heel veel succes verder!

Om deze reden zijn wij opzoek naar jou!

Wij werken met een leuk en jong team, ondersteund door een aantal ervaren vakkrachten. We werken hard maar je werkt altijd in een prettige omgeving en er hangt altijd een goede sfeer op de werkvloer. Want de gezelligste collega's vind je nou eenmaal in de Horeca.

Ben jij een sfeermaker, enthousiast, minimaal 16 jaar (spoelkeuken) of minimaal 18 jaar (bediening) en opzoek naar een (bij-) baan in een super leuk team? Neem dan snel contact met ons op.

Heb je ervaring dan krijg je bij ons al snel veel vrijheid. Heb je geen ervaring dan hebben wij alle kennis in huis om jou de kneepjes van het vak te leren.

We horen graag van je 👍🏻

Contact opnemen kan via Tel: 0478-583223 of Mail: info@bowlingvenray.nl

"We hadden een tapas arrangement en het was erg gezellig. De bediening was vriendelijk. Het eten was erg lekker. En het bowlen er achteraan zeer ontspannen. We hebben een super avond gehad."
Fam. de Kleijne - 06 december 2015
Bekijk alle beoordelingen