Reserveren gaat heel makkelijk! Maak hieronder je keuze Reserveren Liever telefonisch? Bel ons: 0478 583 223 Voor vandaag of liever telefonisch reserveren? Bel 0478 583 223.
Restaurant

Een fantastich diner in ons restaurant!

Reserveren
Arrangementen

Heerlijk eten en bowlen. Een gezellig dagje uit!

Reserveren
Bowling

Ga de strijd aan op onze bowlingbanen!

Reserveren
Vul je gegevens in en plaats je reservering Gegevens Liever telefonisch? Bel ons: 0478 583 223 Voor vandaag of liever telefonisch reserveren? Bel 0478 583 223.
Restaurant Keuze Gegevens
Vorige
Bedankt voor je reservering!

Let op! Deze reservering is nog niet definitief.
Na controle ontvang je een definitieve bevestiging via email.

Reserveren of bel 0478 58 3223

Wij Gaan Verbouwen!!

Wij Gaan Verbouwen!!

Gesloten tot en met juli 2020


Wegens de Corona maatregelen zijn ook wij genoodzaakt onze deuren gesloten te houden. Helaas is er op dit moment nog veel onduidelijkheid over hoe de maatregelen er voor de Horeca, en dan in ons geval de Bowling branche, er ook na 1 juni uitzien. Wij vallen namelijk onder binnensport, hiermee is er een reële kans dat wij dicht moeten blijven tot in ieder geval 1 september. 

Al voordat Corona de overhand kreeg, stond er bij ons een mooie verbouwing voor de zomer van 2020 op de planning. Restaurant Bowling Venray krijgt een make-over waarbij we ons richten op de toekomst. Wij geven een draai aan ons interieur zodat we ook de komende jaren jouw avond uit met de kwaliteit die je van ons gewent bent kunnen verzorgen. 

Door de grote onzekerheid over wat ons met z'n allen de komende weken en maanden te wachten staat, hebben wij zelf de knoop doorgehakt om direct aan de slag te gaan. Wij hebben besloten nu, om vanwege Corona de komende weken gesloten te blijven, en proberen hier een positieve wending aan te geven door eerder te starten met onze verbouwingsplannen. Zo zijn wij straks, als we wel weer open mogen, helemaal klaar om ons weer van onze beste kant te laten zien. 

Wij blijven optimistisch en doen er alles aan om deze bizarre tijden positief te blijven. 
Je moet het immers met zijn allen doen en er samen het beste van maken!!

Wanneer onze deuren weer open gaan, zien wij je graag weer terug!!

Ben voorzichtig, blijf gezond en maak er het beste van!!
Team Bowling Venray
"Wij hebben een fantastisch bedrijfsfeestje gehad met het team van Jansen-Noy er was een fijne sfeer gemotiveerde spelers en de hele avond werden we rijkelijk voorzien van drankjes en heerlijke hapjes .. Martijn en Team nogmaals hartelijk bedankt !!"
Elvira Kersten - 21 januari 2020
Bekijk alle beoordelingen