Wegens Corona kan reserveren alleen telefonisch. Bel ons: 0478 583 223
Vul je gegevens in en plaats je reservering Gegevens Liever telefonisch? Bel ons: 0478 583 223 Voor vandaag of liever telefonisch reserveren? Bel 0478 583 223.
Restaurant Keuze Gegevens
Vorige
Bedankt voor je reservering!

Let op! Deze reservering is nog niet definitief.
Na controle ontvang je een definitieve bevestiging via email.

Reserveren Bel 0478 58 3223 Reserveren of bel 0478 58 3223

Restaurant

Heerlijk uit eten en voor elke gelegenheid

Helaas zijn wij gesloten voor bowling. Tony's Takeaway is geopend voor afhalen en bezorgen. Tony's Favorite burgers zijn tijdens de lockdown weekends te bestellen en worden gewoon bij jouw thuis bezorgd 💪🏻😎
Bowling gesloten, Tony's Takeaway Geopend!

Kerstdiner voor thuis

Nu met Kerstmis iedereen het restaurant een keer moet overslaan, brengen wij het restaurant bij jou aan huis. Want Kerstmis is samen genieten en vooral ook lekker eten.

Laat je dit jaar thuis verwennen en kies voor een 3- of 4 gangen Kerstdiner of onze Kerst Together Cooking. Een compleet verzorgd diner of grill menu met de kwaliteit die je van ons gewend bent, gewoon bij jou thuis bezorgd.

Ons Kerstmenu is zo samengesteld, dat je met minimale inspanning en kook vaardigheden, thuis een betoverend diner op tafel zet. Handig als je niet goed bent ik koken of er gewoon geen zin in hebt. Wat je nodig hebt is een oven, frituur of airfryer en wat gaspitten om al je gerechten te verwarmen.
Download Hier het volledige Kerstmenu & together cooking
"Goede ontvangst en uiterst vriendelijke bediening. Lekker gegeten. Top !"
Maurice Hoeben - 08 juli 2018
Bekijk alle beoordelingen