Reserveren gaat heel makkelijk! Maak hieronder je keuze Reserveren Liever telefonisch? Bel ons: 0478 583 223 Voor vandaag of liever telefonisch reserveren? Bel 0478 583 223.
Restaurant

Een fantastich diner in ons restaurant!

Reserveren
Arrangementen

Heerlijk eten en bowlen. Een gezellig dagje uit!

Reserveren
Bowling

Ga de strijd aan op onze bowlingbanen!

Reserveren
Vul je gegevens in en plaats je reservering Gegevens Liever telefonisch? Bel ons: 0478 583 223 Voor vandaag of liever telefonisch reserveren? Bel 0478 583 223.
Restaurant Keuze Gegevens
Vorige
Bedankt voor je reservering!

Let op! Deze reservering is nog niet definitief.
Na controle ontvang je een definitieve bevestiging via email.

Reserveren of bel 0478 58 3223

Led’s go bowling!

Nog niet eerder was bowlen zo leuk

Maak jij ons team compleet? Ben jij een sfeermaker, enthousiast, minimaal 18 jaar voor de (bediening) en op zoek naar een (bij-) baan?

Zomerleague

Beste Bowler,
Onze zomerleague gaat weer van start!! Er wordt net zoals vorig jaar gespeeld in “toernooi formatie”. Dit is een aangename speelwijze aangezien het vele voordelen met zich mee brengt. Zo bepaal je nu zelf wanneer je speelt omdat je niet afhankelijk bent van een tegenstander en dus ook niet van eventuele vakanties die gepland staan. Op deze manier is het verplichte gevoel ervan af en kun je alle dagen inplannen naar eigen wens.

Bekijk hier de definitieve eindstand 2019 na de finale

Bedankt voor je deelname dit jaar!!
Bekijk alle bowlingarrangementen
"Leuke middag/avond gehad. Eten was erg lekker en genoeg. Bowlen was ook erg leuk. Alleen kwam tijdens het bowlen iemand ons het menu uitleggen, terwijl wij op 2 banen doorgingen met bowlen en 3 kinderen in de gaten moesten houden, moest diegene een paar keer opnieuw het menu uitleggen wat dan niet zo gek is. Dit was geen handig moment dus is er voor gekozen om het later na het bowlen opnieuw op te nemen. "
Van Mierlo - 23 augustus 2018
Bekijk alle beoordelingen