bowling

 

Bowlen, gezellig een balletje rollen…

 

 

In augustus 2013 hebben wij het complete bedrijf volledig gemoderniseerd en hebben hiermee de trend gezet wat betreft bowling in Nederland en Europa. Door deze stap gezet te zetten lopen we voor op de tijd en zorgen we ervoor dat jou bowling avond, mede door deze geweldige led verlichting en gezellige muziek, een avond wordt als nooit tevoren.

 

Wij bieden volledig geautomatiseerde score telling en bumpers die per persoon zijn in te stellen. Dit betekend dat pa en zoon samen op een baan spelen en niet hoeven te kiezen of de goten open of dicht zijn. Bij ons is dit gewoon per speler in te stellen, volledig geautomatiseerd.

 

Wij rekenen hier helemaal niets extra’s voor. Onze tarieven zijn scherp en inclusief bumpers, huur van bowling schoenen en lichte ballen voor de kinderen.

 

Met de allernieuwste machines ben je verzekerd van een storingsvrije avond. Nooit lang wachten omdat de baan kapot is.. Een uur is bij ons een uur omdat wij vinden dat je daar gewoon recht op hebt!!

 

 

 

Elke Vrijdag Red Head Pin Bowlen

Vrijdag avond v.a. 19.00u is het weer raak!

 

Met het Red Head Pin bowling spel heb jij (en elke andere speler) 3 x per spel kans op gratis consumpties.

 

Gooi jij een strike als de rode pin voorop staat, dan pak jij die prijs.

 

Laat jij vrijdag je glas gratis vullen??

 

KLIK HIER Voor Meer Informatie…

 

 

Zondag avond happy hour op je bowlingbaan

Ga jij zondag avond thuis op de bank zitten of maak jij gebruik van deze geweldige actie?

 

Letterlijk bowlen voor de helft van de prijs, want op zondag avond v.a. 18.00 is voor iedereen het 2e uur helemaal gratis!!